Blog

Targoncaszervíz

Sebesség korlátozó rendszer

 A Sebességkorlátozó Zónarendszer automatikusan beállítja a targonca megengedett maximális sebességét zónába való belépéskor és kilépéskor. A kialakított zónák biztosítják a különböző kültéri és beltéri sebességkorlátok betartását. További felhasználási terület lehet a gépek egyes területekre történő belépésének megakadályozása a zónarendszerrel (pl. targonca forgalom elől elzárt terület, robbanásveszélyes raktár stb.). A Speed Zoning System felépítése és működése: A rendszer a Read more about Sebesség korlátozó rendszer[…]

Targonca WIFI kamerarendszer

 Az általunk kínált Targonca WIFI kamerarendszer alkalmazása teljes körű kontrollt biztosít az anyagmozgató eszközök, folyamatok és szereplők felett. Biztosítja és kikényszeríti az egyéni felelősségvállalást, az ütközések és károkozások visszaszorítását, továbbá vizuális támogatást nyújt a vitatott, vagy eddig rejtve maradt események feltárására.

[…]

TruckLOG targonca flottamenedzsment rendszer

 Hatékonyságnövelés, költségcsökkentés és biztonságosabb működés – e három területen nyújt segítséget a márkafüggetlen TruckLOG flottamenedzsment rendszer. Amennyiben teljes ellenőrzés alatt kívánja tartani a vállalaton belüli anyagmozgatást, hatékonyan, költségtudatosan és biztonságosan kívánja üzemeltetni a targoncáit, akkor a TruckLOG targonca menedzsment- és információs rendszerre van szüksége.

[…]